Vilkår for Ski IL Tennis

Om klubben

Organisert tennis kom til Ski på 1920-tallet og i 1925 ble tennisgruppa etablert som en egen gruppe under Ski Turn. Etter 2. verdenskrig økte interessen for å spille tennis i Norge og medlemstallet økte gradvis. I 1984 stod Ski tennishall ferdig, og denne ble hovedsakelig bygd på dugnadsinnsats. I dag har klubben drøyt 100 medlemmer og 3 lag som spiller divisjonstennis. Ski IL Tennis er medlem i Ski IL Alliansen.

Medlemskap

For å bli medlem i Ski IL Tennis må det betales medlemskontingent. Kontingenten følger kalenderår og det er rabatterte priser for studenter og barn/ungdom under 18 år. Det tilbys familiemedlemskap for medlemmer fra samme husstand. Ved innmelding etter 1. september gis det 50% rabatt på medlemskap. Oppdaterte priser finnes på Bli medlem | skitennis (wordpress.com)

Bruk av tennisanlegget

Ski IL Tennis har 5 utebaner og 1 bane i tennishallen. Alle medlemmer kan benytte utebanene gratis og reservering av bane skjer via følgende link. Booking av utebaner | skitennis (wordpress.com).  Det er ikke anledning til å ta med seg spillere uten medlemskap på tennisanlegget.

Medlemmer kan leie fast time i Ski tennishall, eller booke ledige strøtimer. Bestilling av fast time blir annonsert på klubbens hjemmeside. Ledige strøtimer er tilgjengelig gjennom samme bookingportal som for utebanene. Priser for leie av fast time og strøtimer blir annonsert på klubbens hjemmeside.

Bruk av tennisanlegget forutsetter tilgang til nøkkelbrikke. Medlemmer kan få utlevert nøkkelbrikke mot et depositum på kr 100,-. Depositum betales tilbake ved eventuell tilbakelevering av nøkkelbrikke. Utlevering av nøkkelbrikke kan avtales via klubben e-post adresse post.skitennis@gmail.com. Dersom nøkkelbrikken blir lånt ut til personer uten medlemskap, vil brikken blir deaktivert for tilgang til tennisanlegget.

All bruk av tennisanlegget forutsetter bruk av fottøy beregnet til underlaget man spiller på.

  • På grusbanene skal det benyttes tennissko. Vanlige joggesko eller sko med grove såler vil skade underlaget.
  • På hardcourt banene skal det benyttes tennissko, eventuelt joggesko med lys såle.
  • I tennishallen skal det benyttes tennissko eller hallsko.

Det er utplassert søppelbøtter ved banene både utendørs og i hallen. Søppel og tomflasker skal kastes i søppelbøttene. Ballrør og større avfallsartikler skal tas med ut av tennisanlegget og kastes i søppelcontainere ved klubbhuset til Ski IL.

Det er ikke lov å nyte alkohol på tennisanlegget.

Grusbanene skal kostes etter bruk, og i perioder med tørt vær skal det vannes.

Ved feil og mangler på banene eller i tennishallen kan dette meldes til klubbens e-post: post.skitennis@gmail.com

Bruk av bilder

Ski IL Tennis forbeholder seg retten til å dele bilder uten samtykke i tilfeller hvor aktiviteten er motivet og hovedinnholdet er viktigere enn hvem som er på bildet. For bilder hvor enkeltpersoner er hovedmotiv, vil klubben innhente samtykke for hvert enkelt tilfelle før eventuell publisering.

Oppdatering av retningslinjene

Ski IL Tennis forbeholder seg å oppdatere klubbens retningslinjer, og vesentlige endringer blir publisert på klubbens hjemmeside