Tenniskurs

Ski IL Tennis holder tenniskurs for barn, ungdom og voksne. Kursvirksomheten foregår i Ski tennishall på kveldstid tirsdager, onsdager og torsdager. Kursene er i utgangspunktet basert på 1 fast time pr. uke, men det er mulig å delta på flere timer. Partiene inndeles etter alder og ferdighetsnivå.

Tenniskurset koster kr 2.900,- pr. semester (september-desember og januar-mai).
Du må også være medlem i Ski IL tennis for å delta på kursene. Se under fanen «Bli medlem».

Alle trenere vi benytter har gjennomgått trenerkurs i regi av Norges Tennisforbund eller tilsvarende treneropplæring fra utenlandsk forbund.

Nye kursdeltagere kan ta kontakt med vår hovedtrener:

Pål Fredlund
E-post: pal.fredlund@outlook.com

30 tanker om “Tenniskurs

 1. Hei,
  Når begynner tennisskolen igjen. Jeg har en sønn på 12 som ønsker å være med på fellestrening.

  Mvh
  Kari

  • Hei!
   Vi begynner 27. august klokken 17.00. Treneren sender mail til alle påmeldte, slik at de vet når de skal møte. Hvis du har andre spørsmål kan du ta kontakt med Tor Stenersen i styret. Han har det sportslige ansvaret i klubben.
   Vennlig hilsen Svein Thompson

 2. hei, jeg er en gutt på 15 og vill gjerne være med på tennis skolen. har ingen tennis erfaring utenom at jeg har spilt det i fritiden litt. men vil gjerne vite hvordan jeg melder meg på 🙂

 3. Tilbaketråkk: Nytt treningsoppsett tennisskolen | skitennis

 4. Hei! Jeg har en jente på 10 år som i sommer flytter fra Tyskland til Ski, hun vil gjerne begynne på tennis når hun kommer hjem. Gjerne fellestimer, nybegynner. Har dere noe sånt, er det ledig plass og hvor og når er påmelding?

  • Hei!
   Vi begynner nye tenniskurs hver høst etter skolestart. I tillegg kan det bli aktuelt med kurs på dagtid i løpet av sommerferien. Ring sportslig ansvarlig Tor Stenersen på 91164217 for ytterligere informasjon. Vi vil også legge informasjon om kurs på internett. Vennlig hilsen Svein Thompson

  • Hei!
   Beklager tregt svar! Vi har ikke noen planer om et iår. Ring sportslig ansvarlig Tor Stenersen på 91164217 og hør om det er mulig å arrangere noe privat, hvis du er interessert i 1:1 trening.

 5. Hei. Vi har en gutt på 9 år som synes det er morro å spille tennis. Vi lurer på om det finnes noe nybegynnertilbud med oppstart sommer/etter sommeren. Sondre

  • Hei!
   Det blir ikke fellekurs før ferien, men vi det kan bli et etter ferien. Det vil uansett bli startet et nytt helårskurs fra august. Vi kommer tilbake med mer informasjon om det å nettsiden. Svein Thompson

 6. Hei,
  Jeg har en datter som er 13 år som ønsker å lære tennis. Har dere kurs eller tennisskole. I så fall når begynner det?

 7. Hei. Er blitt lei av fotball og vil prøve noe nytt. Har alltid vært interresert i tennis. Jeg er 15 år, er det aldersgrupper eller fellestreninger?

 8. Hei.
  Har en jente på 12 som ønsker å prøve seg på tennis. Hun har ikke spilt før. Hun kan spille 2 ganger i uken. Har dere noen faste tidspunkter for trening?

  Hei, ta kontakt med vår trener på e-post
  andreas.anderssen@gmail.com
  Han kan svare på om det er ledig. Han gir kurs tirsdag, onsdag og torsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s