Finn tennispartnere

Ønsker du en tennispartner å spille med?

Legg igjen en kommentar under innlegget!

Med vennlig hilsen

Ski IL Tennis

25 tanker om “Finn tennispartnere

 1. Hei, jeg er en jente på 28 år som har veldig lyst til å spille tennis og har meldt meg på nybegynnerkurs siden jeg ikke har spilt før, men det blir ikke noe av hvis det ikke er flere som vil være med…Noen som kunne tenke seg å bli med tro? 🙂

 2. Hei 🙂

  Jeg har spilt litt med en annen nybegynner på kurs, men hadde vært hyggelig å ha flere å spille med siden det ikke er alltid han kan være med så det er bare å si ifra om du vil spille. Jeg er ikke så veldig god enda, men trening gjør mester satser jeg på – moro er det i alle fall!

 3. Jeg er er en mann på ca 45. Jeg spilte en del for noen år siden og var vel da på et middels-/nybegynner+ nivå. Jeg kunne trenge noen å spille med for å komme igang igjen.

 4. Mann, 34 år. Nivå: nybegynner+/middels minus ca. Har spilt litt noen somre, men stopper fort opp når mangler noen å spille med. Epost: olasparov at gmail.com

 5. Ønsker å spille tennis flere ganger i uka i sommer. Både kvinner og menn er aktuelt, ung eller gammel. Er i 40 årene og nivået ligger på nybegynner / litt øvet. Spiller gjerne med flere.

 6. Jeg er en mann på 47 år som vurderer å ta opp igjen tennis, jeg regner meg som nybegynner + , trenger noen å spille med i Follo

 7. Hei!
  Jeg er en mann/gutt på 35 år som har lyst til å komme igang igjen med tennis. Spilte en del for mange år siden så kan basics. Har gått opp noen kilo siden den gang og har hatt prolaps i ryggen for 4 år siden så jeg kaster meg ikke etter de lengste ballene. Enda! 😉
  Er på utkikk etter noen som kunne tenke seg å spille/trene med meg. Målet for treningen er å få god ballkontroll igjen, jobbe med det først og så «konkurrere» litt mer etterhvert.
  Er å treffe på tlf nr: fire syv 96 73 76.

 8. Hei, gutt på 44 år som spilte tennis i 10-11 år. Men det begynner å bli noen år og kilo siden. Ønsker å starte opp igjen og søker en som har lyst til å trene litt sammen med meg. Kontakt meg gjerne på 4527665 🙂

  • Jeg er ny i byen og kunne tenke meg å starte å spille igjen. Spilte over 20 år siden og er veldig gira på å ta frem racketen igjen. Du få ta kontakt hvis du fortsatt er interessert å spille. Mvh Abraham (ni null 208840)

 9. Hei,
  Jeg skulle gjerne begynt å spille tennis men mangler en partner, gjerne en nybegynner. Jeg spilte noe når jeg var 14-15år gammel, men det er en god del år siden.

 10. Etter 30 år fant jeg (55 år gammel mann) frem tennisracketen igjen og har spilt jevnlig de siste 4 måneder under utenlandsopphold. Nå søker jeg etter en tennispartner, noen interesserte?

 11. Hei, jeg er jakt etter en tennis makker. Jeg er 53 år. Jeg var blant landets beste juniorer under 16 i 1982. Jeg er rusten og ikke i nærheten av det jeg en gang kunne, men treffer ballen forholdsvis godt. Ønsker en som vil slå baller, kanskje spille et sett, men ellers ta det litt rolig:-)
  Trygve. Tlf. 97193798

 12. Hei! I’m looking for a tennis partner, I’m 37 years old, pretty new at tennis but I enjoy playing. Send a message if anyone is interested in playing. I have a pretty flexible schedule.
  Daniel. Tlf.47449508

 13. Hei! Jeg er en kar på 32 år som akkurat har flytta til Ski. Jeg har spillt en god del tennis opp gjennom og leter etter passende spillere å spille med 🙂 Nivåmessig så deltok jeg på turneringer i «klasse A» i Trondheim, men ble gjerne raskt slått ut. Var for god til å være med på «klasse B». Har også spillt en god del double. Var aktiv i «stigespill» i Trondheim hvor jeg lå blant topp 30/40-ish av 100+ spillere. Liker å spille sett og «knive litt», men godt fornøyd bare jeg får brukt litt energi på banen og får slått litt. Så ikke nøl med å ta kontakt så spiller vi litt og ser om det er en god match 🙂 Mvh, Henning. ni-sju-7-1-fire-seks-0-2 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s